Enkele producten die wij in ons assortiment hebben


Loketintercom LKS 25 serie

Een complete set bestaat uit: basis toestel, luidspreker en microfoon client zijde, verbindingskabel, aansluitdoos en voeding.

School/lestijd SHP 8 plus

Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale in behuizing en luidsprekers. Vanuit de computer brengt u verbinding tot stand met één of meerdere luidsprekers.

Intercom op IP basis HWC

Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale apparatuur en intercom toestellen in-, opbouw. Leverbaar in stand alone toestellen of toestellen op een bus structuur.

Disclaimer

Intercom Intercom netwerk en/of internet (LAN/WAN) Loketintercom Tijdsignalering/omroep scholen Versterkers met toebehoren Luidsprekers Specials op klant specificaties

Aansprakelijksuitsluiting

NEM - Imrex stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties, informatie op deze website, of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen, kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.
NEM - Imrex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van (de onmogelijkheid van) het gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie via het internet.
Op de website zijn links opgenomen naar informatiebronnen die niet door NEM - Imrex worden beheerd. Voor de inhoud van de informatie van deze bronnen draagt NEM - Imrex dan ook geen enkele verantwoordelijkheid. Heeft u vragen en/of op-aanmerkingen naar aanleiding van deze pagina of website, stuurt u dan een E-mail naar de webmaster.
Contact +31 (0)79 3617555 NEM - Imrex HAGO Electronics B.V. Zoetermeer Nederland
HAGO Electronics

Efficiënte interne organisatie begint bij optimale communicatie

NEM - Imrex Nederlandse Elektronika Maatschappij B.V.

Duikintercom, HDC serie

Deze intercom is speciaal ontworpen voor de de duikers, mogelijkheid om te communiceren met de tender en/of duikers. Tender luidsprekend/headset.

Naast de standaard systemen zoals de LKS loketintercom, ShipCom scheepsintercom, ParCom parkeerintercom, SHP 240 en SHP 8 schoolgeluidssystemen, etc heeftHAGO Electronics de volgende importeurschappen: HGA Gehrke intercom; DNH luidspreker; Farfisa huistelefonie; Uniton geluidsapparatuur. Tevens hebben wij de expertise in huis om deze systemen individueel aan te passen aan de communicatiebehoefte van uw onderneming. en voor zeer specifieke eisen worden uitgevoerd.

Wat doen wij

Enkele producten die wij in ons assortiment hebben

HAGO Electronics is leverancier, producent, importeur en adviseur op het gebied van communicatiesystemen. Uitvoerend als het de installatie van deze systemen betreft in industriële nieuwbouw, kantoorinrichting, bejaardencentra, overheidsinstellingen, hotels, scholen, dienstverlenende bedrijven, vervangingsmarkt, etc. Als het nodig is ontwerpt HAGO Electronics een voor u aangepast of specifiek systeem. Electronica op maat is één van onze pluspunten. De doeltreffende oplossingen die HAGO Electronics toepast resulteren in technisch geavanceerde systemen met een groot bedieningsgemak.

Aansprakelijksuitsluiting

Loketintercom LKS 25 serie

Een complete set bestaat uit: basis toestel, luidspreker en microfoon client zijde, verbindingskabel, aansluidoos en voeding.
School/lestijd SHP 8 plus  Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale in behuizing en luidsprekers. Vanuit de computer brengt u verbinding tot stand met één of meerdere luidsprekers. Intercom op IP basis HWC  Het systeem bestaat uit: computer, software, centrale apparatuur en intercom toestellen in-, opbouw. Leverbaar in stand alone toestellen of toestellen op een bus structuur. Scheepsintercom ShipCom  Deze intercom is speciaal ontworprn voor de scheepvaart, mogelijkheid om te communiceren met de machinekamer, met of zonder headset en hutten.

Home

Bel HAGO