Historie.

De Nederlandse Elektronika Maatschappij B.V. is opgericht op 27 juni 1991, door de oud medewerkers van Multiper. Dit bedrijf heeft een kleine 50 jaar bestaan en liet voor de nieuwe NEM een breed scala na aan kennis, ervaring en klanten achter. De NEM vestigde zich in het Brabantse Zundert. Eind 2004 is Imrex door overname samengegaan met NEM. Januari 2012 heeft er een overname plaats gevonden door HAGO Electronics te Zoetermeer.

Zowel NEM als IMREX zijn werkzaam op het gebied van 100V geluidsdistributie, intercom en aanverwante technieken zoals telefonie en CCTV. Bij NEM ligt het zwaarte punt op de uitvoering van  projecten terwijl bij IMREX het zwaarte punt ligt bij de fabricage van producten. Daarnaast is Imrex ook een toeleverancier voor de scheepvaart. De integratie leverde nieuwe inzichten op voor ontwerp en fabricage van producten, betere inkoop condities en ook de service verlening via de binnen en buitendienst kon worden versterkt.

Begin 2005 verhuisde NEM naar de huisvestiging van Imrex. Deze is, op het Noordereiland, gevestigd in een aantrekkelijk deel van Rotterdam. De Rotterdamse vestiging bied voldoende ruimte en uitbreidingsmogelijkheden voor beide bedrijven en  is een strategisch plek voor de maritieme tak van de onderneming. In 2009 werden beide BV's ook boekhoudkundig samengevoegd en ontstond de handelsnaam NEM-Imrex. Met deze naam blijft de herkenbaarheid voor klanten gehandhaafd.

Vanaf 2012 is de NEM - Imrex verhuist naar Zoetermeer en samengegaan met HAGO Electronics.

De hoofdactiviteiten

      1. Handelsproducten.

In en verkoop van branch gerelateerde eindproducten zoals:

                              •   100V-Luidsprekers uit Duitsland, Noorwegen en Zwitserland
                              •   Hoornluidsprekers t.b.v. de scheepvaart uit Japan
                              •   100V versterkerapparatuur
                              •   Intercom systemen uit o.a. Frankrijk
                              •   Megafoons
                              •   Camera's en monitoren

     2. Eigen producten.

Het ontwikkelen en produceren van branch gerelateerde producten onder de eigen merknaam Televox zoals:

                             •   Duplex Leeflijn intercom systemen
                             •   Industrieele hoofdtelefoons en headsets
                             •   Microfoons in helmen t.b.v. leeflijn intercom voor
                                 duikers en petrochemie
                             •   Scheepsintercomsystemen en toebehoren zoals
                                 machinekamer posten en praai luidspreker
                             •   Loketintercom
                             •   Maritieme telefonie en radar (z.g.n. blijf-weg-automaten)

      3. Projecten.

Het invullen van projecten in samenwerking met de opdrachtgever(s) en installateur.
Bij de aanvraag is er als basis een bestek met tekeningen of,
een bezoek waarbij het project wordt "opgenomen".

Er volgt een aanbieding voorzien van een blokschema, een projectie van componenten en productinformatie. Bij opdracht wordt het project door ons gedocumenteerd en voorzien van een gebruikershandleiding. Na installatie van de door ons geleverde materialen door de installateur komen wij langs om het systeem te programmeren en in bedrijf te stellen. Soms wordt er een onderhoudscontract afgesloten om het systeem in goede conditie te houden.

     4. Specials.

Het invullen van aan ons werkterrein gerelateerde wensen die niet in onze product catalogus voorkomen. De mix van leverancierscontacten, ontwerp en productie faciliteiten en ervaring bied de mogelijkheid om afwijkende producten of systemen te maken.


Imrex B.V. Telecommunicatie:

Is al sinds 1950 leverancier, producent, importeur en adviseur op het gebied van (scheeps)intercom - alarm/omroep - video - camerabewaking - (scheeps)telefooninstallaties en  communicatiesystemen.

Zie ook ons uitgebreide TELEVOX (hoorn)luidsprekerprogramma. Wij vragen Uw speciale aandacht voor onze meest verkochte hoornluidspreker voor de scheepvaart, de TELEVOX MA-15 in 16Ohm uitvoering. Wordt geleverd en gebruikt over de gehele wereld. Onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland zijn zowel de industrie, petrochemie, installatiebedrijven, scholen en dienstverlenende bedrijven etc. etc. Indien gewenst kan Imrex B.V. voor U een op maat gemaakte installatie leveren. Intercom-installaties, specifiek afgestemd op de behoefte van de klant, is al vele jaren ons uitgangspunt.

Imrex B.V. Telecommunicatie heeft sinds 1950 een lange en duurzame ervaring opgebouwd en is steeds vernieuwd bezig door de TELEVOX producten op peil te houden en daar waar nodig is te moderniseren.Ook blijft de afdeling research en ontwikkeling bezig met de modernisering van onze producten. Onze toestellen, geleverd over de gehele wereld, hebben aangetoond dat ze betrouwbaar functioneren.

Imrex B.V. Heeft de kennis in huis om specifieke oplossingen te kunnen aandragen. Onze vakmensen helpen U graag door mee te denken over hoe en op welke wijze de beste oplossing geboden kan worden en dan nog voor een aantrekkelijke prijs.

Bent u geïnteresseerd?

Wij nodigen u uit om verder te gaan en te zien wat wij U kunnen bieden.
U kunt ons snel bereiken per telefoon, per fax, per e-mail of breng ons een bezoek.

Download formulieren